Pàgines

dimecres, 19 de gener del 2011

Per començar...

Gràcies a la meva inestimable amiga Judith, m'he decidit a començar aquest blog sobre una de les meves aficions preferides i sens dubte la més quotidiana: cuinar!
Ni crec que en sàpiga molt, ni que sigui bon xef, ni res per l'estil... però què coi! em surten uns plats per llepar-se els dits i a més a més, cada dia tinc més públic fidel: la família (aquests nadals ja vaig ser el cuiner oficial), la colla, amics i amigues, quan aterra per casa algun nocturn que es queda a passar la ressaca, etc... així doncs, a compartir-ho! i vosaltres digueu la vostra, eh?


Si us en heu fixat, apareixo en algun lloc del blog com a Sisco Lázaro, que és el meu segon cognom. No és que m'hagi fet un canvi de cognoms en el registre, sinó que per ser honest, les poques coses que sé sobre cuina, o al menys en els meus inicis, me les ha ensenyat la meva mare, que a la vegada les va aprendre de la meva padrina materna, així que crec que faig justícia al cognom Lázaro...
Val a dir que el meu pare (el Jové de primer cognom) és un dels meus principals clients en temes culinaris, sempre que pot, em fa encendre els fogons i a més a més, és el principal culpable de que disposi sempre dels millors ingredients, ja que fa un hort que és una enveja i que dóna aliment a quatre o cinc famílies diferents.


Però la canalla creix i s'independitza, així que a part de saber el que les matriarques m'han ensenyat (bàsicament cuina de cullera i olla de fang, la millor), com a bon gourmet-gafapasta-modernillo m'haig interessat per la cuina més moderna i internacional i posant-t'ho tot en una coctelera, sacsejant-ho bé i deixant-ho caure al plat de cop, surt cada cosa que... en fi, m'acompanyeu?



1 comentari:

  1. MOLT BÉ!! Una idea fantàstica Sisco!
    A yo la cuina tambe m'agrada molt i sóc escialista en el procès que ve després de servir el plat a taula: MENJAR, jajaja.
    Els fogons no el domino però ja saps que el morro el tinc molt fi.
    Ara en serio. Estaré atent si veig alguna recepta interessant per altres latituds i longituds. M'ofereixo com a corresponsal internacional, jaja.
    Molta sort i ànim amb el blog.
    PD: Ja saps que tota teoria s'ha de demostrar empíricament. Au fins a la propera lifara.

    ResponElimina