Pàgines

dissabte, 30 d’abril del 2011

Flam de fruita i magdalena

Us copio i enganxo la segona de les receptes de la padrineta Mèlia, a càrrec de la meva germana:

"L'altre es el flam de fruita i madalena:

Ingredients: Magdalenes rodones, mermelada de préssec ( marca Mª Jesus és un èxit assegurat però hi ha altres marques igual de bones a les que no farem publicitat perquè no hem arribat a cap acord) (un incís: quan la meva germana es refereix a melmelada marca Mª Jesús, òbviament es refereix a la casera feta per la nostra mare i sí, és una garantia d'èxit) ,  plàtan i flam "xino mandarin" ( aquí la marca sí és important , el flam no ha d'espessir de seguida aquest és el secret així que abstenir-se del Potax)

Preparació: En un bol rodó, quadrat, rectangular, amb formes, .... però de parets llises ( la forma que vulgueu pel vostre flam), hem de posar una capa de magdalenes ( aquestes les haurem fet a llesques de 1 cm de doble aproximadament). Al damunt li posarem un sostre de mermelada, desprès un sostre de plàtan a llesques també( aquestes les farem més primes que les magdalenes). Repetirem l'operació ( magdalenes, mermelada, plàtan) fins emplenar el bol acabant sempre amb les magdalenes.

Ara farem el flam ( 1 litre de llet) tal i com marquen les instruccions del paquet en qüestió. quan ja ha bullit s'apaga el foc i es tira per la nostra preparació de les magdalenes.

el deixarem arrofredar un dia aproximadament ( el farem d'un dia per altre) i ja es pot servi donant-li la volta. El guarniment al gust: nata, fruites,....

Ta padrina te'ls va passar pel teu blog, ara tu els redactes com vulguis. Jo més endavant et passo si vols, el pastis de formatge i galetes ( penso que tu també el saps fer) i un altre és el Fabiolo"


Com podeu veure, un altre gran dolç a l'abast de tothom, sense necessitat de desestructurar res, ni necessitat d'estris d'alta gastronomia. També us n'haureu fixat que la meva germana esperava que jo redactés la recepta, però un cop li hem posat el parany de copiar-li i enganxar-li el seu redactat, cosa que sé que li empiparà, què us assembla, li prenem la paraula i que ens prepari la recepta del Fabiolo? la veritat és que li surt molt i molt bo.

Salut i gana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada