Pàgines

dimarts, 24 d’abril del 2012

Un llibre per St. Jordi

Pitxellaires!


La Pitxella, en aquets cas i més ben dit, jo, he rebut un magnífic llibre de regal per St. Jordi:
"La comida de la familia" de Ferran Adrià i l'equip del Bulli.


Un magnífic llibre, magnífic, especialment perquè no és un llibre de receptes, sinó de menús. Un llibre que t'ensenya ha planificar menús per a la setmana, tenir cura de la despesa, reaprofitar i reciclar aliments ja cuinats, congelar i conservar grans quantitats de receptes base imprescindibles en qualsevol plat: brous, salses, sofregits, etc... 
Un llibre molt complert per a aquells que tot i ésser bons destres davant els fogons, gairebé sempre mengen el mateix, amb molt poca varietat d'aliments o de preparacions.


Suposo que inserint aquesta imatge de la portada del llibre, estic infringint totes les normatives sobre propietat intel·lectual, copyright i gairebé sobre terrorisme islàmic, segur que ja dec estar sortint a la llista dels més buscats per davant de Kim DotCom de Megaupload, però en fi... No sé si aquesta falca publicitària totalment gratuïta, fins que es demostri el contrari, es mereixerà un copet a l'espatlla de reconeixement per part dels autors o ans al contrari, mereixerà un cop al cap, però en qualsevol cas, literatura i cuina en aquest cas aconsegueixen un equilibri perfecte.
Jo, al menys, estic aprenent un munt de tècniques noves. 


La Pitxella us el recomana i jo resto infinitament agraït a qui me'l va regalar, que a més a més, té l'habilitat innata de regalar-me cada dia milions de petits detalls... al cap i a la fi, la diada de St. Jordi, a part del dia del llibre i la cultura, també és la diada de l'amor pels catalans.


Salut i gana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada